Ремонтът на улица Генерал Радко Димитров е към края. Положен е

...
</TD
>Ремонтът на улица Генерал Радко Димитров е към края. Положен е
Коментари Харесай

Приключва ремонтът на още една улица в Пловдив

Ремонтът на улица " Генерал Радко Димитров " е към края. Положен е последният износоустойчив пласт асфалт и до края на деня в петък ще са подготвени отклоненията към страничните улици, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Асфалтополагането по улиците " Генерал Радко Димитриев " и " Богомил " би трябвало да завърши през днешния ден. После остават дребни довършителни работи, които няма да пречат на хората " - заяви за медията ни заместник-кметът по строителство и вложения.

За полагането на маркировката би трябвало да се изчака десетина дни, тъй като ще пожълтее, в случай че се постави върху свеж асфалт. Междувременно ще се работи по озеленяването. 

Ремонтът на ул. " Генерал Радко Димитриев " продължи две години. Голямото закъснение е поради подмяната на топлопровода на EVN. Улицата е част от плана за възобновяване на пътната инфраструктура в кв. " Гладно поле ", финансиран от Оперативна програма " Региони в напредък " с 11 милиона лв.. Едновременно с нея се извърши реорганизация и на ул. " Богомил ". На двата обекта работи компания " Пътинженеринг ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР